BREAKING NEWS
Home » LAJME NGA VENDI » Pashkët Ortodokse, kryepeshkopi Anastas uron besimtarët

Pashkët Ortodokse, kryepeshkopi Anastas uron besimtarët

Kryepeshkopi Anastas është shprehur se “në ditët tona, një dëshpërim shumëformësh dhe i papërcaktuar ka pushtuar zemrat e njerëzve”.

Ky mesazh vjen për Pashkët Ortodokse dhe i drejtohet popullit, besimtar ose jo. Ai vë në pah vështirësitë që hasin njerëzit në jetën e përditshme.

“Por përpos të gjithave, të gjithë sa e dinë që Krishti është me ta e kuptojnë që nuk janë të vetëm përballë këtyre sfidave dhe si pasojë nuk i anashkalojnë ato, por, me fuqinë dhe hirin e Tij, përballen dhe shpesh i transformojnë”, thotë Janullatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test