BREAKING NEWS
Home » INTERVISTAT » Intervistë me Sek. e Përgjithshëm të Ministrisë së Punës së Serbisë, për emigracionin

Intervistë me Sek. e Përgjithshëm të Ministrisë së Punës së Serbisë, për emigracionin

Në një kohë kur Greqia është fjalë për fjalë  e mbytur  nga refugjatët ,flukset e emigrimit, për shkak të ngurrimit të qeverisë greke dhe qeverive europiane, ndërsa një nga një vendet e të ashtuquajturit “itinerarin ballkanik”  kanë ngritur gardhe, duke bllokuar  mijëra njerëz.

Një vend prej  tyre,  është dhe Serbia e cila filloi dje në mesnatë për të zbatuar të njëjtat masa si ato të imponuara nga Sllovenia dhe FYROM për hyrje të refugjatëve.

Nenad Ivanisevic, sek. i përgjithshëm në  ministrinë e Punës dhe Çështjeve Sociale,  nënkryetar i Grupit Punues për Zgjidhjen  e problemeve të emigracionit në Republikën e Serbisë, në një intervistë për iTIMES  me gazetarin Jorgos Fokiano, ka  shpjeguar politikën e Serbisë për këtë çështje.

Sekretari i përgjithshëm i ministrisë së Punës të Serbisë  flet për një  politikë plot kontradikta, ndërsa është kundër mbylljes së kufijve dhe veprimeve të njëanshme, ndërsa nga ana tjetër veprohen në mënyra të tjera.

Shih intervistën:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test