BREAKING NEWS
Home » QIPRO » Një vit nga “mbyllja ” e linjës ajrore në Qipro (VIDEO)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Një vit nga “mbyllja ” e linjës ajrore në Qipro (VIDEO)

Një vit ka kaluar që nga mbyllja e  linjës ajrore kombëtare e Qipros, që nga koha kur u bë dhe fluturimi i fundit.

Ishte  9 janar 2015, e premte në mbrëmje kur CY337 fluturonte ga Athina, me një ekuipazh prej gjashtë anëtarësh u ul në aeroportin e Larnakës, duke shkruar dhe fundin e një historie prej 67 vjetësh, një histori që në mënyrë të pashlyeshme vulosi kursin e zhvillimit të linjës ajrore të  Qipros.

Linja ajrore e Qipros u mbyll në të kaluarën, pas  përgjigjes negative  të Komisionit Evropian të Konkurrencës për ndihmën shtetërore që i kishte kërkuar për vite me radhë linja ajrore kombëtare e Qipros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test