BREAKING NEWS
Home » GREQI » Lavrov: Vetëpërmbajtje e madhe nga pilotët grekë në shkeljet e Turqisë!

Lavrov: Vetëpërmbajtje e madhe nga pilotët grekë në shkeljet e Turqisë!

Përshtypje të madhe për…përmbajtjen e madhe që tregojnë pilotët Grekë kundrejt provokimeve turke që shkelin hapësirën ajrore greke, bëri tek ministri i Punëve të Jashtme të Rusisë, Sergei Lavrov, i cili ju referua gjerë e gjatë çështjes, gjatë deklaratave të tij në Qipro, ku dhe zhvillon një vizitë zyrtare.

“Do të përsëris atë çka tha Aleksis Cipras dhe e përvetësoj tërësisht, se pilotët Grekë tregojnë vetëpërmbajtje kundrejt agresivitetit me shkeljen e hapësirës kombëtare ajrore nga avionët luftarakë turkë”, shënoi Lavrovi, i cili u takua me Presidentin e Qipros, Niko Anastasiadhi.

Në axhendën e të dyve ndodheshe dhe çështja Qipriote, marrëdhëniet dypalëshe dhe marrëdhëniet e Moskës me BE-në si dhe çështje të bashkëpunimit në sektorin e energjisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test