BREAKING NEWS
Home » GREQI » Kyritsi deklaron në iTIMES: «Pireu dhe Idomeni do të zbrazen”

Kyritsi deklaron në iTIMES: «Pireu dhe Idomeni do të zbrazen”

Përfaqësuesi i trupit koordinues për refugjatët Jorgos Kyritsi foli për itimes.gr në lidhje me rritjen e shpejtësisë së krizës së refugjatëve në Greqi.

Pyetur nga itimes.gr se si do të veprojë qeveria greke në lidhje më dhunën në mes emigrantëve Kyritsi u përgjigj: “Njerëzit janë në kushte të vështira. Ka raste individuale dhe të personalizuara të delikuencës me shkaqe të rënda të cila trajtohen me bazë të ligjit “.

I pyetur për Idomenin dhe Pireun Kyritsi ka thënë: “Zonat e Pireut dhe Idomeni-it do të zbrazen sapo të përfundojnë ndërtimet dhe rehabilitimet në vendet pritëse të afërta, dmth në Skaramanga dhe Lagkadikia “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test