BREAKING NEWS
Home » INTERVISTAT » Intervistë e z. Zhan-Daniel Kolombani tek i-Times – ISIS: Rreziku dhe pasojat

Intervistë e z. Zhan-Daniel Kolombani tek i-Times – ISIS: Rreziku dhe pasojat

Pas ngjarjeve të 13-të Nëntorit në Paris, ditë në të cilën u trondit e gjithë bota, rreziku i Shtetit Islamik duket se po trroket në derën tonë.

Z. Zhan-Daniel Kolombani, këshilltar i posaçëm në trajtimin e krimit të organizuar dhe këshilltar special për çështjet e emigracionit, foli për Jorgo Fokiano nga iTimes dhe për Jani Muco nga TheDiplomat, duke shpjeguar përbërjen dhe funksionimin e ISIS.

Në të njëjtën kohë, z. Kolombani “hodhi” dritë mbi të gjitha aspektet e terrorizmit, të migracionit dhe të ksenofobisë, çështje të ndërlidhura dhe të varura nga njëra tjetra, duke j’u përgjigjur të gjitha pyetjeve që erdhën në sipërfaqe si pasojë e sulmeve terroriste dhe që ndikojnë në jetën e përditshme të njerëzve të thjeshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test