BREAKING NEWS
Home » KULTURA » “Google” uron festën e babait me një “doodle”

“Google” uron festën e babait me një “doodle”

“Google” kujton dhe e uron në një mënyrë krejt ndryshe festën e babait. Dy palë këpucë ato të prindit dhe të fëmijës. Festa e babait është festë që festohet në vendet kulturë fetare. Sipas traditave të fesë katolike kjo festë, festohet më 19 mars, ditë kur përkujtohet San Jozefi, babai njerëzor i Jezusit. Jo rastësisht edhe Papa Francesku   zgjodhi të hedh platformën sociale në “Instagram” për shpërndarjen e  fotove. Ai zgjodhi emrin “Franciscus” pikërisht më 19 mars 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test