BREAKING NEWS
Home » HUMAN & NATURE » Blerjet “online”, të rrezikshme (FOTO)

Blerjet “online”, të rrezikshme (FOTO)

Zakonisht, faqet e shitjeve në internet u bëjnë shumë reklamë rrobave që shesin, por jo gjithmonë ato janë ashtu siç prezantohet dhe jo në pak raste është shumë, shumë herë më keq.

Për këtë arsye, femrat janë bërë bashkë në rrjetet sociale duke postuar zhgënjimet nga blerjet online. “Daily Mail” ka publikuar disa foto që tregojnë fustane, pallto, xhupa e bluza sesi ato reklamohen në faqet e shitjeve në internet dhe sesi janë në të vërtetë.

Klientët e tmerruar nga ajo që kanë marrë në vend të asaj që kanë porositur, akuzojnë për mashtrim faqet e shitjeve në internet.

bw7EjzCl

HkUSTPOl

kPwtpf5l

m6WPfV2l

VgRq4Lol

yuapGQVl

ZegywDsl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test