BREAKING NEWS
Home » BOTA » Nga vajzë bariu, sot ministre e Arsimit në Francë (FOTO)

Nga vajzë bariu, sot ministre e Arsimit në Francë (FOTO)

Najat Belkacem mundi të shndërrohet me punën e saj nga një vajzë bariu në Marok në ministre Arsimi e Francës.

39-vjeçarja është ministrja më e re në moshë në kabinetin e qeverisë dhe cilësohet si “Fytyra e re e Francës”.

Historia e saj ka bërë krenarë shumë myslimanë të cilët thonë se ndihen të përfaqësuar prej saj, por është edhe një histori frymëzimi për këdo që ëndërron se një ditë mund të marrë në dorë fatin e shoqërisë së tij.

Belkacem është shndërruar në shpresën e shumë emigrantëve, me besimin se investimi te fëmijët do të japë një ditë fryte të tilla, pavarësisht gjendjes aktuale të refugjatëve – veçanërisht atyre sirianë, atdheu i të cilëve është në luftë.

aWjjvkAl

q4sWXhQl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test