BREAKING NEWS
Home » KULTURA » Ide për veshje për në punë (Foto)

Ide për veshje për në punë (Foto)

Ideja e të qenit veshur bukur është sa inspirim, edhe nevojë e të ndierit komod, sidomos kur kërkojmë veshjen e duhur për të shkuar në punë. Veshjet serioze dhe zyrtare ndonjëherë krijojnë dhe lodhje. Ja, si mund të jemi pak më trendi, kreative dhe moderne në ambientet e përditshme të punës.

Ndiqni idetë e paraqitura nga Niko Komani.

2JQKBNZl

1117-413x620 BIr1t01l

fUbcgJ7l

gCaiQ8Hl

quh0Lffl

R2oQU0Z

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test