BREAKING NEWS
Home » SPORT » 11-shi më i mirë i futbollistëve që i mungojnë sportit

11-shi më i mirë i futbollistëve që i mungojnë sportit

Pak ditë më parë bota e futbollit vajtoi ndarjen nga jeta të Johan Krujfit, legjendës holandeze të Ajaksit dhe Barcelonës.

Por para 68-vjeçarit janë larguar nga kjo botë edhe shumë lojtarë të mëdhenj që kanë shkruar historinë e këtij sportit.

Nëse futbolli do të luhej edhe në botën tjetër, ky do të ishte 11-shi më i mirë: Lev Jashin, Bobi Mur, Nilton Santos, Xhaçinto Faketi, Xhorxh Best, Sokrates, Euzebio, Garrinça, Alfredo Di Stefano, Ferenc Pushkash, Johan Krujf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test