BREAKING NEWS
Home » BOTA » Vret veten njeriu me dy fytyra

Vret veten njeriu me dy fytyra

Eduard Mordrak, ndryshe njihet edhe si personi i lindur me dy fytyra. Njërën fytyrë ai e kishte si të gjithë në anën e përparme, e tjetrën në pjesën e pasme të kokës. Ai ka vrarë veten në moshën 23 vjeçare. Edhe pse duket e pabesueshme, njeriu me dy fytyra është një realitet dhe për ta dëshmuar këtë, më poshtë e keni një video të Mordrak, ku mund të mësoni më shumë rreth tij dhe pamjes së tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test