BREAKING NEWS
Home » AUTO-MOTO » VOLVO: Shitje rekord dhe propabilitet
Location Front Quarter Volvo S90 Mussel Blue

VOLVO: Shitje rekord dhe propabilitet

Vazhdimi i një prirje mbreslënëse, për vitin 2015 ka pësuar Volvo e cila ka trefishuar fitimet e saj në krahasim me vitin 2014. Sipas rezultateve financiare të fitimit neto të firmës suedeze, në vitin 2015 Volvo arriti fitime në 698,96 milionë euro në vend të 224 680 000 euro  që ishte fitimi në vitin 2014.

Qarkullimi i Volvo-s u rrit me 2.79 miliardë, me 17.32 në vitin 2015 krahasuar me 14.53 miliardë euro në vitin 2014.

Kompania suedeze vitin e kaluar shiti 503,127 automjete duke  tejkaluar për herë të parë në historinë e saj gjysmë milion euro. Analistët e kompanisë presin shitje të reja rekord dhe rritje të të ardhurave  për vitin 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test