BREAKING NEWS
Home » AUTO-MOTO » Volkswagen «rekomandon” kohën elektrike dhe Gadgets (VIDEO)

Volkswagen «rekomandon” kohën elektrike dhe Gadgets (VIDEO)

Në zbulimin e një tjetër pjesë të enigmës së modelit të ri prototip që pritet për tu treguar në ekspozitën më të madhe elektronike në botë që do të mbahet në Las Vegas, më 5 janar 2016 do të vazhdoi Volkswagen.

Në mënyrë të veçantë, ajo i është kthyer  modelit original dhe  “hapet një faqe e re” në teknologjinë e makinave. Emri duket të jetë «Budd-e», pas një vëzhgimi të kujdesshëm të shpalljes së re.

Megjithatë, nuk ka detaje të tjera të dhëna nga kompania gjermane e automobilave, me informacion për të treguar se është një makinë të re në koncept, ose vazhdim i ndonjë modeli të vjetër. Çfarë është konsideruar e sigurt, është se sipërmarrja e re do të ngelet në kohë, projekt super, si në aspektin e konceptit elektrik  dhe në zhvillimin e argëtimit dhe informacionit.

“Makina e re e konceptuar do të krijojë një epokë të re të makinave të përballueshme elektrike me autonomi të madhe”, thotë VW, me informacion që bëjnë fjalë për bateri që sigurojnë autonomi në automjete për më shumë se 300 km.

Në të njëjtën kohë, marka gjermane do të paraqes brezin e ri të teknologjive që do të integrohet në mënyrë progresive në produkte, të cilat premtojnë më shumë mundësi në nivel të lidhjes me pajisje të tjera smart.

Së fundi, të dhënat tregojnë se bëhet fjalë për makinë elektrike minivan.auto.in.gr, në lidhje me natyrën e konceptit të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test