BREAKING NEWS
Home » Reklama

Reklama

Gazeta elektronike Ndërkombëtare Times është një website me një numër tepër të lartë të lexuesve të kombësive të ndryshme,që krijojnë një audiencë ideale për të reklamuar biznesin tuaj. Bashkëpunimi i vazhdueshëm me faqet e internetit dhe paralel me  grupet e tjera rrit automatikisht, në masë të madhe numrin e lexuesve, duke e bërë në këtë mënyrë hapësirën reklamuese dhe më tërheqëse për reklamat e internetit.
Për detajet e reklamave ju mund të kërkoni në zyrën e kompanisë në e-mail: marketing@ëingroup.gr dhe në tel 211 012 0775 – Fax:. 211 012 0776.
 

test