BREAKING NEWS
Home » GREQI » Protesta në Athinë kundër pranisë së NATO-s në Egje

Protesta në Athinë kundër pranisë së NATO-s në Egje

Kanë protestuar kundër pranisë së NATO-s në Egje, në qendër të Athinës  lëvizje të ndryshme dhe organizata të së majtës.

Në protestën ku përfshiheshin rreth 500 protestues ka filluar nga Propylaea, duke u zhvendosur më pas në sheshin kryesor para Parlamentit, në  Sintagma dhe duke u drejtuar më pas në ambasadën amerikane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test