BREAKING NEWS
Home » AUTO-MOTO » Park nëntokësor në Nju York ku rriten pemë dhe lule

Park nëntokësor në Nju York ku rriten pemë dhe lule

imagesNjë park nëntokësor  tashmë është ngritur në pjesën lindore të Nju York-ut i quajtur Lowline Lab.Sipas ideatorit ky është një vend fantastik,  teatër i shkencës ku bëhet e mundur rritja  e pemëve dhe luleve, sic rriten në qiell të hapur. Kjo funksionon fal sistemit të energjisë diellore dhe falë dritave pasqyra që japin pamjen e një teatri magjik. Parku do të jetë i hapur cdo të shtunë dhe të diel për vizitorët. Fondet që u mblodhën për ndërtimin e këtij parku nëntokësor bënë që projekti të realizohej sipas projektit. Tashmë parku do të jetë i hapur për qytetarët nga dt.17 tetor. 2015.

 αρχείο λήψης (1)αρχείο λήψης (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test