BREAKING NEWS
Home » AUTO-MOTO » Modifikohet BMW, M5

Modifikohet BMW, M5

images (2)Kompania amerikane për rregullimin e veturave , PSI, është përkujdesur për modifikimin e modelit BMW M5, i cili është me ngjyrë të zezë safir. Ndryshimi modifikues të BMW M5 do të ketë set rrotash me pesë cepa” HRE Ëheels”, nga seria e tyre “RS Street Colleciton “ me ngjrë gri, qymyr druri,amortizatorët KW të modifikuar si dhe sistemin e shkarkimit. Gjithashtu ka ndryshime modifikimesh në spolierin e përparëm dhe difuzierin e prapëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test