BREAKING NEWS
Home » Identitet

Identitet

ITimes është e vetmja gazetë në internet,në Greqi e cila kryen sigurimin e informacionit të drejtpërdrejtë dhe të besueshëm, në të njëjtën kohë, në 12 gjuhë:
itimes.gr në greqisht,
en.itimes.gr Anglisht -Me një fokus në SHBA dhe komunitetin grek të Amerikës së Veriut, Afrikën e Jugut dhe Australi,
de.itimes.gr në gjermanisht,
fr.itimes.gr në frëngjisht,
ru.itimes.gr në rusisht,
 es.itimes.gr në spanjisht,
ro.itimes.gr në rumanisht
sh.itimes.gr në gjuhën shqipe,
urdu.itimes.gr në Ordu,
dhe ar.itimes.gr në arabisht, tashmë janë në internet.
Në ndërtim është gjithashtu faqja e internetit ch.itimes.gr në gjuhën kineze, e cila do të sigurojë informacion të plotë në marrëdhëniet dypalëshe midis Greqisë dhe Kinës, duke u fokusuar në biznes, turizëm dhe kulturë. Duhet të theksohet se ky do të jetë i vetëm vend informativ në Greqi i cili do të regjistrojnë lajmin në kohë në gjuhën kineze.
Qëllimi i gazetës elektronike është të ofrojë informacion objektiv, të shpejtë dhe të saktë për lexuesit shumëgjuhësh. Gazeta elektronike ITimes synon një audiencë shumë të gjerë që përfshin të gjithë lexuesit të huaj që jetojnë dhe punojnë në Greqi dhe që dëshirojnë të lexojnë lajmet e Greqisë në gjuhën e tyre.
Tek editoriali I Times punojnë një ekip me përvojë, ku përfshihen gazetarë të huaj dhe gazetarët grekë me vështim objektiv në informimin e qytetarëve.
 ITimes gazeta elektronike e parë,e re, që mbulon Greqinë, me informim respektivisht në 12 gjuhë duke përfshirë të dhënat në kohë dhe interes të cdo vendi. Çdo version i pavarur transmeton lajmin në varësi të vendndodhjes gjeografike dhe zona gjeopolitike / ekonomike, duke analizuar në thellësi marrëdhëniet dypalëshe dhe shumëpalëshe ndërmjet vendeve. Gazeta mbulon gjithashtu aktivitete në sektorët ekonomik, të biznesit dhe në fushat e kulturës, turizmit dhe arsimit.

test