BREAKING NEWS
Home » AUTO-MOTO » Ideja gjeniale që mund të shmangë mijëra aksidente (FOTO)

Ideja gjeniale që mund të shmangë mijëra aksidente (FOTO)

Inxhinierët e “Samsung” kanë vërtetuar se do të bëjnë revolucion në fushën e teknologjive të avancuara. Ata kanë parashikuar të shmangin aksidentet që vijnë si pasojë e parakalimeve në rrugë, duke instaluar kamera dhe ekrane speciale prapa kamionëve.

Kjo teknologji i lejon shoferët të kenë një pamje të plotë dhe të qartë të situatës së trafikut para kamionit, duke siguruar që ata të veprojnë siç duhet dhe të mos ndërmarrin rreziqe.

“Kamionët e sigurisë” do të kenë kamera me Wireless para dhe 4 ekrane kundër ujit dhe pluhurit në pjesën e prapme të tyre.

Sipas “Samsung” testimi ka qenë i suksesshëm dhe presin që kjo zgjidhje relativisht e lirë të përhapet globalisht në vetëm disa muaj.

819505-650-1458821751-2-620x265 (1)

DbXztJil

o0sCnpVl

ok9cNWgl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test