BREAKING NEWS
Home » AUTO-MOTO » Gjeni benzinën dhe naftën më të lirë në zonën tuaj me një klik!

Gjeni benzinën dhe naftën më të lirë në zonën tuaj me një klik!

Dëshironi të gjeni benzinë dhe naftë me çmimin më të lehtë në zonën tuaj? Vetëm me një klik në aplikacionin e mëposhtëm të Ministrisë së Zhvillimit mund ta gjeni.

Për shembull, sot 20 Janar mund të gjeni benzinë me çmim deri dhe në 1.2 euro litrin…

Shtypni KËTU për të kërkuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test