BREAKING NEWS
Home » GREQI » Arrin në rreth 44,000 numri i refugjatëve dhe emigrantë në të gjithë Greqinë

Arrin në rreth 44,000 numri i refugjatëve dhe emigrantë në të gjithë Greqinë

Vazhdon të  rritet numri i emigrantëve  dhe refugjatëve  që  mbërrijnë  në  portin e Pireut në  Athinë , duke cuar në  rreth 44,000 persona të  ardhur në  të  gjithë  Greqinë .

Sipas regjistrimit të bërë  ditën e dielë, 2,702 refugjatë dhe emigrantë mbërritën në Egje deri në 7:30 të  darkës. Në ishujt Lesvos, Kios, Samos, Leros, Rodos, Kos dhe Pharmakonisi ka aktualisht 8904 persona, me shumicën e tyre në Lesvos (5,310).

Në portin e Pireut janë 3,300 refugjatë, në bazë të regjistrimit të fundit dhe  10.987 njerëz ndodhen në  Skisto, Eleona, Eliniko, Agjio Andrea dhe Malakasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

test